Відомий пес-сапер Патрон, який став талісманом Чернігівських рятувальників-піротехніків, та національним героєм України, вказав на те, коли в Україні скінчиться війна.

Патрон супроводжує піротехніків на всі виїзди, а ще обожнює сир. Тож, і експеримент з визначенням завершення війни вирішили здійснити за допомогою сиру. На три стаканчики, які підписали попередньо літо, осінь, зима, поклали шматочки сиру, та запропонували Патронові обрати один зі шматочків. Про це розповіли у пабліку Instagram Телеканал Україна.

Пес Патрон. Фото: Instagram
Пес Патрон. Фото: Instagram

Патрон принюхався та обрав осінь. "Що ж досить непогано", - прокоментувала журналістка.

"Пес Патрон визначив, коли в Україні закінчиться війна", - підписали відео експерименту в колонці коментарів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Цікаво, що якраз у цей день, Патрона нагородили важливою відзнакою у Каннах. І хоч (за словами Патрона), промову колеги Михайла про потребу у зброї вирізали, приємно мати таку нагороду. Тому Патрон тепер має статус Пальмового пса.

"Під час нагородження, на жаль, промову Михайла (це моя людина і колега) вирізали. У ній він просив надихнутися моєю відвагою і давати більше зброї Україні. Бо чим більше зброї зараз — тим менше часу у ворога, щоб заміновувати наші території", - йдеться на сторінці Патрона.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський з "МастерШеф" об'єднали зусилля заради допомоги Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", війна виходить з формату бліцкригу до середньотривалої.

Також "Знай.ua" писав, що фільм про Вінні-Пуха і П'ятачка може зруйнувати ваше дитинство: такого точно ніхто не очікував.