Відома телеведуча Соломія Вітвіцька під час війни веде марафон "Єдиних новин", виїжджає на зйомки до важливих об'єктів, а також бере участь у різних благодійних проєктах.

Соломія Вітвіцька щоп'ятниці організовує для пацієнтів і медичного персоналу "Охматдиту" концерти, щоб підняти настрій тим, хто потрапив до лікарні. Про це Вітвіцька розповідає на своїй сторінці у Instagram. Цього разу гостем був чарівний співак Веллбой.

Соломія Вітвіцька та Wellboy. Фото: Instagram
Соломія Вітвіцька та Wellboy. Фото: Instagram

"Забути, що в лікарні. Забути, що за стінами Охматдит війна… хоча б на якусь годину. Дякую Веллбою за цей безтурботний час з усмішками та зовсім мирними емоціями. Наші традиційні п’ятниці в Охматдиті і хоча б трошки атмосфери намагаюся передати світлинами та відео разом до перемоги!", - написала Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька. Фото: Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

На відео та фото видно, що співак чудово вміє ладнати з дітками. А Соломія просто у захваті від співів, сама підспівує та кружляє від щастя.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали, що Джамала нагадала всім, що безпеки немає навіть в Європі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачку Jerry Heil спіймали у несподіваній позі: "Знімали ще один символічний образ".

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський з "МастерШеф" об'єднали зусилля заради допомоги Україні