Українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею 2 сезону шоу "Холостячка" і у фіналі вибрала сумнівного Андрія Задворного, стосунки з яким практично одразу після закінчення проєкту завершилися.

В інтерв'ю Григорію Решетнику українка розповіла, хто з учасників шоу "Холостячка" написав їй з моменту початку війни і які у неї зараз стосунки з Задворним. Це тим цікавіше на тлі того, що Злата відновила спілкування зі своїм колишнім хлопцем, який пішов добровольцем на передову.

Злата Огневич
Злата Огневич

З учасників шоу Огнєвіч подзвонили Максим Тарапата, Дмитро Шевченко (якого Злата продинамила у фіналі) та Олег Плахотнюк. У Тарапати взагалі був День народження 23 лютого і артистка згадує, що вони не святкували його якось голосно. Відзначимо, що дівчина підтримує з ним дружні стосунки після проєкту.

Максим Тарапата. Фото: Instagram
Максим Тарапата. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коли Решетник поставив питання про Задворного, то Злата навіть не одразу зрозуміла, про кого йде мова. Вона сказала, що Андрій звичайно ж їй не дзвонив. Гриша дуже здивувався, адже навіть багато ворогів в такий час помирилися і пробачили один одного.

"Війна не означає, що я повинна повернути в своє життя людину, яка зробила мені дуже боляче... Зараз я вже можу сказати, що у мене остання стадія переживань після хворобливого розриву... Напевно, я не можу сказати що до кінця його пробачила. але я вже не відчуваю такого смутку і болю, як на початку. Якби він звернувся до мене за допомогою, то я б не відмовила".

Решетник запитав, чому ж все-таки Огнєвіч на проєкті обрала саме Задворного, на що вона відповіла, що її привернув саме його емоційний холод, він її відштовхував.

"Це непророблена історія шкільних стосунків, яких у мене не було. З таким хлопцем, з яким прикольно літати, стрибати..."

Також Злата живе по сусідству з Дмитром Шевченком і його новою дівчиною (учасниця шоу "Холостяк" Катя Шефер), але зазначає, що вони не бачаться і вона нічого не знає про їхні стосунки.

Дмитро Шевченко, фото: Instagram
Дмитро Шевченко, фото: Instagram

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нарешті зізналася у відносинах з добровольцем: "Він дуже крутий хлопець".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе".