Скандальна і дуже популярна українська артистка Оля Полякова поділилася унікальними кадрами з Лос-Анжелеса.

Дану публікацію Оля Полякова продемонструвала на своїй сторінці в Instagram.

"На концерт, який проходив в Лос-Анжелесі прийшла @belonika! Як же люди зустрічають її, дякують і обіймають! А адже вона просто чесна з собою і зі світом, а сьогодні це рідкість на тлі мовчазної згоди, колись гучних голосів, не подзвонили і не написали друзів і родичів з рф, невиразних обережних заяв це прямо подвиг - просто говорити правду. Який сміливістю треба володіти, що б сьогодні просто її озвучувати! Спасибі моя Ніка! Хто ще не читав її пронизливі Тексти-йдіть зараз же!", - підписала відеоролик українська співачка.

Варто відзначити, що даний відеоролик вийшов дуже сильним. Багатомільйонна аудиторія, яка підписана на сторінку зірки, не змогла пройти повз даного поста. Люди не змусили себе чекати і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

"Обожнюю ніку, вона неймовірна", "Харків - українське місто! Харків-українське місто!", "У нас обов'язково Все Буде Добре! Довгоочікуваний мир настане! А поки ми підтримуємо один одного Хто як може: хто словом, хто ділом", - залишають відгуки українці.

Коментарі на пост Олі Полякової
Коментарі на пост Олі Полякової

Нагадавши, Маша Єфросиніна зізналася Олі Поялковій про проблеми з чоловіком.