Ще в 2021 році знімальна група телеканалу СТБ відзняла 12 сезон романтичного шоу "Холостяк" головним героєм якого став Алекс Топольський, а ведучим залишився Григорій Решетник.

Прем'єра планувалася на початок березня, але, бажання путіна "рятувати" українців від щасливого життя завадило цьому задуму.

Зараз Григорій Решетник розповідає, що багато українців просять про те, щоб шоу пустили в ефір, адже так хочеться побачити щось красиве, не про війну і нескінченні смерті. Своїми думками він поділився в розмові з головною героїнею 2 сезону шоу "Холостячка" Златою Огнєвіч.

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

Григорій поцікавився у Злати її думкою на рахунок того, чи доречно зараз запукати "Холостяк-12" в ефір.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя думка така, що якщо ви випустите, то повинні бути готові до того, що виллється багато хейту. Але, з іншого боку, багато шанувальників зрадіють цій новині, що є щось світле, про кохання. Якби ми не вміли кохати, то ми б всі загрузли у війнах. Я б випускала не зараз, але приймала б це рішення. Але випускати точно треба",- розсудила співачка.

Решетник зізнався, що хотів би відзняти "Холостяк" і "Холостячку" з військовослужбовцями. Ведучий обіцяє, що вони обов'язково це реалізують.

Шоу "Холостяк 9"
Шоу "Холостяк 9"

Нагадаємо, що Григорій Решетник знайшов "заміну" Алексу Топольскому в "Холостяк-12": вся Україна не буде проти.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч нарешті зізналася у стосунках з добровольцем: "Він дуже крутий хлопець".