Олексій Тригубенко був героєм першого сезону "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Мужина дійшов до фіналу і щиро закохався в актрису, але вона віддала перевагу Олександру Еллерту у фіналі.

Однак, і життя з автором жартів для "Квартал 95" у акторки з серіалу "Кріпосна" не склалося. Пара незабаром розлучилася, а сам Олексій Тригубенко в той час налагоджував своє життя.

Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олексій Тригубенко, скріншот з відео

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 Тригубенко щосили взявся допомагати ЗСУ і нужденним українцям. Також не пройшов він повз біду ведучого Григорія Решетника.

Злата Огнєвіч у розмові з Гришею згадала, що в Чернівцях бачилася з Олексієм. Вона їхала до Варшави і за обідом її "зловив" Тригубенко, який займався там волонтерством. Пара обійнялася і трохи поспілкувалася.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Льоша нам дуже допоміг. Ми займалися евакуацією рідних і до нас звернулися родичі з проханням вивезти їх з Києва. Ми побачили звернення Льоші, що він дає автомобілі. Я його набрав, Льоша сказав, що потрібен водій, але його не було у нас. Протягом 30 хвилин Льоша знайшов водія, ми з ним зідзвонилися і він настільки професіонал. Це був гарячий період, але він вивіз родичів",- розповідають Гриша і Христина Решетники.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нарешті зізналася у стосунках з добровольцем: "Він дуже крутий хлопець".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Тригубенко з "Холостячки" допоміг знищувати ворога з рф: "У темряві".

Також стало відомо, що Олексій Тригубенко з "Холостячки" відставив Ксенію Мішину і взявся за зброю з Рибаком.