Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук показав "члена сім'ї", який не зміг пережити війну. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Остапчук поділився з шанувальниками сумною новиною про те, що один з "членів сім'ї" не зміг пережити цей складний період, коли в Україні почалася війна. На щастя, ніхто з рідних телеведучого не постраждав, просто так він повідомив про загибель кімнатної рослини.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

"Це Гена. Гена війну не пережив. Прощаюся з Геною", - поділився телеведучий з шанувальниками.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ймовірно, кімнатна рослина залишилася вдома без господарів з початком війни і його ніхто не поливав тривалий період. На відео видно, що практично все листя опало, а горщику дуже суха земля.

Варто нагадати, що раніше Володимир Остапчук емоційно висловився на адресу Філіппа Кіркорова і його позиції щодо війни в Україні. Телеведучий заявив, що вважає співака "не стільки сцикуном, скільки ФСБшником".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога: "Як бальзам на душу".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку війни: "Знаходила як доколупатися".