Відома актриса Ксенія Мішина показала непрості стосунки з сином Платоном за кордоном.

Про них вона розповіла у відео в сторіс в Іnstagram.

Ксенія Мішина, фото: Знай.uа
Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

Через війну зірка разом з сином не може поки повернутися в України. Проте, як вона розповідала, роботу за кордоном вона отримала ще до війни. Подробиці проєкту зірка не розголошує.

Відомо, що у квітні зірка вилетіла разом з Платоном до Бельгії на нову роботу.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Син акторки, як і більшість дітей, дуже швидко знайшов собі українських друзів та весело проводить з ними сам. Мішина навіть поділилися у сторіс відео з його розвагами.

У допису до відео вона відмітила, що дуже багато різних людей зараз стали "новими" друзями, рідними душами.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Діти є діти, і Платон інколи вдає, що недочуває маму. Так зірка показала, як непросто їй розмовляти з сином. Чергове відео вона показала у сторіс.

На ньому Платон у дворі будинку збирається кудись їхати на самокаті. Ксенія з вікна гукає : "Тоша, ти куди ". Хлопчик відповідає "Я знаю", Ксенія питає: "Що ти знаєш?" " Що я худий, - відповів Платон. Ось такі непрості стосунки бувають з дітьми.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Олександр Еллерт розповів про вагітність Ксенії Мішиної: "Це приємний знак".

До слова, Ксенія Мішина забула всі образи на Олександра Еллерта і похвалилася обручкою на безіменному пальці: "Це моє".

Раніше ми писали, що "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, що у жодному разі не можна робити українцям: "Це вже функція ворога"