Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина пояснила, чому не можна мовчати про те, що зараз російські окупанти роблять на території України.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Мішина розповіла, що українці вже кілька місяців живуть з нестерпною жорстокістю, яка огорнула Україну. Вона впевнена аби ця жорстокість не поширювалася далі людям не можна мовчати, ні в Україні, ні закордоном.

Скріншот допису Ксенії Мішиної
Скріншот допису Ксенії Мішиної

"Ми побачили Бучу та багато інших трагедій постфактум, а зараз в онлайн режимі з жахом спостерігаємо за повільною болісною смертю наших неймовірних воїнів "Азов"а в Маріуполі. Це жорстоке, нелюдське знищення передусім людей. Людей, а отже нації. Геноцид, який колись вразив світ у сорокових роках, геноцид, який здавався неможливим. Сьогодні ми не повинні ні на секунду забувати! Ми повинні кричати про це!", - зазначила Мішина.

Ксенія Мішина впевнена, що саме люди зможуть змусити цілий світ звернути увагу на трагедію та ще більше допомагати українцям, щоб подібна трагедія не сталася ще в якомусь із куточків Європи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вимагати захисту та справедливості! Інакше це токсичне зло так і продовжуватиме розростатися по планеті і невідомо в якому ще куточку Європи може статися страшне. Не мовчіть! Це вже функція ворога! Давайте не дамо світові права на слабкість!", - підсумувала акторка.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відвела сина в музей тортур і показала, що б зробила зі своїм кривдником

Раніше Знай писав, "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що війна пробудила в ній любов до України: "Істинний патріотизм народився"

Також Знай повідомляв, Ксенія Мішина показала любимого чоловіка, біля якого може бути навіть незважаючи на війну: "Під загрозою життя"