Дружина відомого співака Віктора Павліка вирішила повернути в Україну.

Про це вона розповіла в сторіс instagram.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Як відомо, с початком війни Катерина Репяхова була змушена виїхати за кордон, а її чоловік Віктор Павлік лишився в Україні. Згодом вона поїхала в гості до сестри в Ізраїль. Проте в гостях добре, а дома краще. Катя вирішила повернутися в Україну. Спочатку зірка показує відео, на якому збирає валізу. Підписала вона його так:

"Їдемо далі"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Сторіс. Фото: скрин instagram

Після інтриги Катя у наступному фото у ліфті все пояснює шанувальникам. Вона відлітає в Польщу, до міста Краков, де проведе дві ночі, а потім поїде в Україну.

Тримаємо шлях до Кракова. Там будемо дві ночі. В понеділок в Україну.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Репяхова разом з Віктором Павліком та маленьким синочком показали відпочинок у Польщі, похід до Макдональдсу та були вражені, як всюди підтримують українців. Зокрема Катерина засняла банери на трасі з написами "Солідарні з Україною".

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павліком - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом".

До слова, Катя Репяхова розповіла про біду, яка трапилася з її сином: "Все життя пролетіло перед очима".

Раніше ми писали, що Катя Репяхова зізналася, в чому досягла успіху за два роки: справа не тільки в народженні сина від Віктора Павліка