Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова написала новий пост на тему свого блогерства, за розвиток якого вона серйозно взялася. Дівчина повідомила, що почала цим займатися два роки тому і з кожним місяцем все більше досягає успіху, завдяки власним старанням і шанувальникам. Крім того, молода мама порівняла блогерство з тренінгом особистісного росту, який мотивує її зайнятися спортом, саморозвитком і так далі.

"Завдяки вашій вірі в мене, завдяки зворотньому зв’язку, я з кожним днем стаю кращою. За що я вам безмежно вдячна. Вести свій блог - розуміти свою місію. Для мене це нерозривні поняття",- написала Репяхова.

Як відомо, зараз Репяхова активно розвиває Telegram-канал, в якому розповідає про свій шлях до блогерства, займається спортом і підвищує навички в українській мові. Але крім усього вона не забуває про сина від Віктора Павліка, якому зовсім скоро виповниться один рік.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Катя Репяхова показала, як проходять її безтурботні будні в Ізраїлі, поки Віктор Павлік працює заради перемоги в Україні

Як повідомляв Знай.uа, Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова в Ізраїлі засумувала за довоєнними часами: "Я шалено..."

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова за тисячі кілометрів від Віктора Павліка несподівано зізналася в коханні: "Особливе місце в серці для..."