Ведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова відверто розповіли з якими новими реаліями їм довелося стикнутися.

Своє нове життя вони обговорили у програмі "Дорослі дівчата", яка вийшла в соціальній мережі Youtube.

Оля Полякова, фото Знай.uа
Оля Полякова, фото Знай.uа

Як зазначили подруги, через війну кожному українцю непросто, проте Оля Полякова вважає, що не можна просто сидіти та чекати. Треба знаходити себе у нових реаліях, як би важко не було.

Як зазначають зірки, вони самі опинилися на межі звичного життя «як раніше», болючого «сьогодні», та відчайдушного «що буде завтра», вони, як і інші, будують нову реальність і намагаються зробити її настільки нормальною, наскільки це взагалі зараз можливо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Оля Полякова розповіла, що спершу в неї була депресія, а потім вона втратила цікавість до кулінарії. До війни Оля обожнювала готувати, проте, тепер, навіть майстер-класи шеф-кухарів їй нецікаві. А те, що вона готує - несмачно, діти відмовились їсти. Тепер в їх сім'ї готує Маша, а Оля поїхала гастролювати з благодійними концертами.

А Маша Єфросиніна тепер займається вдома прибиранням та готує. Як виявилось, в неї непогано це виходить, хоча зірка зізналась, що з жахом згадувала, як це робить її мама.

Отже, дівчата пристосовуються до життя в нових реаліях та на власному прикладі показують, що необхідно не чекати чогось, а продовжувати жити.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком

До слова, Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася лише синьо-жовта стрічка: "Коли ми прощалися..."

Раніше ми писали, Оля Полякова з прапором України в руках звернулась до глядачів: "Ми хочемо жити і любити на своїй землі"