Відома співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва) розповіла шанувальникам про дитячу мрію, яка майже здійснилася та про що вона мріє зараз.

Про це вона розповіла у сторіс в Іnstagram.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

А нещодавно співачка записала нову пісню, яка називається "Мрія". В ній йдеться про розбитий ворожими ракетами найбільший літак "Мрія", про місто Щастя та про всі жахіття війни. Пісня пройняла до глибини душі слухачів, а співачка Надя Дорофєєва зауважила, що її пісня пройняла до мурашок.

Також Яна Шамаєва розповіла у відео сторіс цікавий факт про себе. Виявляється, що у дитинстві вона хотіла стати стюардесою, щоб багато подорожувати, так починається відеозапис.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сторіс. Фото: скрин instagram

Далі Яна розповідає, що зараз в неї життя, коли вона кожні кілька днів подорожує Європою, щоб дати благодійний концерт. Також вона встигає записувати нові пісні.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Потім співачка розповідає, про ще одну, вже недитячу мрію. Вона пов'язана з теперішньою ситуацією в Україні.

Моя мрія після початку війни

Сторіс. Фото: скрин instagram

"Прилетіти в мирну Україну", - пише Jerry Heil

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Jerry Heil розкрила, як за 26 років встигла освоїти вже три професії: "Так-так".

До слова, Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "Для мене це спорт"

Раніше ми писали, Jerry Heil показала Alyona Alyona в леопардовому костюмі в самий незручний момент: "Відгадайте покемона"