Українська співачка Яна Шемаєва більш відома, як Jerry Heil показала свою колегу по цеху репершу Alyona Alyona в самий незручний момент, коли вона стояла за акустичним екраном, записуючи вокал для майбутнього нового треку. Відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil вирішила "відкрити завісу" роботи артистів і показала, як її колега по цеху Alyona Alyona трудиться над новим треком. Співачка поділилася яскравим відео, на якому реперша стоїть за акустичним екраном і записує вокал для нового треку. При цьому Alyona Alyona одягнена в яскравий і запам'ятовується костюм в леопардовому забарвленні.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що Jerry Heil вибрала не найзручніший момент для фото, адже обличчя артистки на фото зовсім не видно. Втім, це допомогло придумати забавний підпис до публікації і заінтригувати фанатів.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи зі слів артистки, Alyona Alyona випустить нову пісню в дуеті з кимось. Буде це Jerry Heil або інший Виконавець - невідомо.

"Відгадайте покемона. Буде феат", - підписала ролик Jerry Heil.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно".

Також наш портал інформував, Григорій Решетник хоче забрати на шоу "Холостячка" колишню Михайла Заливако: "Справжній боєць на фронті".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських зізнався, що спогади перших днів війни не відпускають його: "Пообіцяв після перемоги"