Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих і свіжих публікацій.

Яна Шамаєва розмістила кілька відеороликів зі спортивного залу в Німеччині, де вона зараз знаходиться, і поскаржилася на рівень своєї фізичної форми. Співачка зізналася, що зараз її тіло перебуває в стані "десять років тому" через стрес, спровокований війною в Україні, нестачу сну і частої зміни місця проживання.

Скріншот з Insta Stories, Jerry Heil
Скріншот з Insta Stories, Jerry Heil

Привести тіло в порядок артистці допомагає її тренер з Києва, якому вона регулярно телефонує по відеочату. Хлопець інструктує Яну Шамаєву і всіляко мотивує її до занять в залі.

"Під час війни важливо дати зрозуміти тілу, що режим хоч якийсь, але є. Дати організму щось, до чого він звик до війни. Запустити лімфу, продихатися. Для мене це спорт. Щоб в день перемоги всі були гарні і підтягнуті", - дала парочку рекомендацій співачка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Jerry Heil довела, що на Марсі є життя: "Як тобі таке, Ілон Маск?"

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil показала Alyona Alyona в леопардовому костюмі в самий незручний момент: "Відгадайте покемона"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil показала, що розбиває їй серце не гірше, ніж війна в Україні: "Я так любила..."