Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Олена Філонова розмістила серію чарівних фотографій з чоловіком, з яким останнім часом дуже здружилася. Відомо, що це радіоведучий Богдан Корабльов, який неодноразово відвідував і допомагав блогерці після того, як вона отримала травму через розваги на батуті.

У кадрі Олена і Богдан, немов закохана парочка, поїдають піцу на сходах, при цьому годуючи один одного. Кадри викликають розчулення, а ось у шанувальників підозри в тому, що Філонова нарешті знайшла свою другу половинку.

Скріншот з Instagram, Олена Філонова
Скріншот з Instagram, Олена Філонова

Користувачі соцмережі припустили, що Філонова показала свого обранця, але поки ще не озвучує статус їхніх стосунків. Вони також відзначили, як гарно і гармонійно пара виглядає разом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Нагадаємо, Олена Філонова зі сльозами на очах повідомила про тяжку втрату: "Сергій, на жаль, помер"

Як повідомляв Знай.uа, Олену Філонову грубо образили за те, що вона не відмовилася від фінансової допомоги: звинуватили в "жебрацтві" і назвали щуром

Також портал Знай.uа писав, що ревізор Олена Філонова "пристала" до водія біля заправки, щоб розповісти про стрибок цін на паливо: "Запасіться бензином"