Українська акторка і одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за яким стежить близько 65 тисяч осіб.

Катерина Нікітіна показала шанувальникам неймовірну роботу, яку зробила її мама. Вона написала картину, зобразивши символіку України - синє небо і поле пшениці, в подяку французам, які прийняли їх в сім'ю під час війни. Крім того, артистка показала процес створення такої краси.

Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна
Скріншот з Instagram, Катя Нікітіна

Нікітіна зазначила, як сильно вона вдячна тим, хто прихистив їх в такий важкий час і повідомила, що готова повернутися додому.

"Моя талановита Ма ❤️ Намалювала картину для сім’ї, яка нас прийняла у Франції! 🇫🇷❤️🇺🇦 Вдячності немає меж… 🙏🏻 Україно, моя люба, скоро побачимось 🇺🇦 🥰 Ми їдемо додому 🙈" - написала дівчина.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Шанувальники оцінили талант жінки і адресували їй безліч компліментів.

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/
Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/
Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна, перебуваючи в Європі, вибачилася перед українцями, які залишилися під обстрілами

Як повідомляв Знай.uа, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" осідлала жеребця і поділилася одкровеннями: "Це свобода"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, що буде, якщо путін спробує відкусити хоч шматочок від України: "Не пішло, поперек горла стала"