Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Цього разу Злата Огнєвіч розповіла, як їй самій вдалося зібрати книжкову шафу, без будь-якої допомоги. В Insta Stories співачка продемонструвала, як її робота виглядала ще в процесі. На знімку видно різні деталі для збору шафи і ще не прикручені білі полички.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Крім того, артистка заявила, що зібрала шафу без будь-яких інструкцій, а просто слідуючи намальованій картинці. При цьому вона навіть не знала, куди і які шурупи потрібно вкручувати.

Також співачка гордовито зазначила, що підвищила свої навички і пожартувала, що тепер може заробляти на цьому, але відразу сказала - її послуги майстра зі збору меблів будуть коштувати дорого.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Після Злата показала результат. Тепер в її квартирі є симпатична біла шафа, полички якої вона вже заповнила улюбленими книгами і дрібницями.

Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич
Скріншот з Insta Stories, Злата Огневич

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нарешті зізналася у відносинах з добровольцем: "Він дуже крутий хлопець"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч повернулася до Києва: "Не час розслаблятися"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч підтримала дівчат, які продають свої оголені фото заради допомоги ЗСУ: "Вау, як це круто"