Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі і розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Слава Камінська в Insta Stories поскаржилася численним шанувальникам і своєму тренеру на погану фізичну форму. У відеоролику артистка заявляє, що її 7-річна донька Лаура, яку вона народила від колишнього чоловіка Едгара Камінського, володіє кращою розтяжкою, ніж вона сама. Також дівчина пожартувала що вона "йог рівня Бог".

Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська
Скріншот з Insta Stories, Слава Камінська

Більш того, Камінська назвала себе "сестрою Буратіно", по суті порівнюючи себе з колодою. Після хвилинки самокритики артистка незадоволено звернулася до свого тренера і запитала, коли вони вже нарешті зустрінуться, щоб подруга допомогла їй привести себе до ладу.

"Котик, Лаура розтягнута краще, ніж я. Я перетворилася на сестру Буратіно, якщо що. Коли ми вже зустрінемося і розтягнемося, щоб я була гарна?", - сказала Слава Камінська на відео.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська показала біль усіх дівчат під час війни: "Тепер ми за природність"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська влаштувала "сімейний" день з учасником "Холостячки" і донькою: колишнього Едгара не покликали

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська в модній шубі показала, як користується талантом маленької доньки: "На стилі"