Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін, який регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube, частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін опублікував серію фотографій зі своїм домашнім улюбленцем на прізвисько Барс, який розвалився на його ліжку після сну. Пухнастий дружок явно не хотів, щоб його знімали, так як мордочка на знімку у нього незадоволена.

Скріншот з Instagram, Слава Дьомін
Скріншот з Instagram, Слава Дьомін

У підписі до публікації радіоведучий заявив, що його кіт - один з небагатьох, кому все одно на курс долара, дефіцит бензину і солі в країні. Крім того, він зазначив, що в очах Барса можна прочитати відому всім фразу, адресовану російському військовому кораблю.

"Ось кому пофігу курс долара, ціни на бензин і сіль 😂 але в очах читається фраза російському військовому кораблю 😏 головне, корм вчасно насипайте 😀", - написав Слава Дьомін.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники заявили, що фанатіють від Барса і відпустили кілька жартів у відповідь на слова радіоведучого.

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Коментарі - instagram.com/slavademin_official/
Коментарі - instagram.com/slavademin_official/

Нагадаємо, Слава Дьомін обомлів, коли побачив експерименти із зовнішністю Валика Міхієнка з "Ліги сміху": "Так, все"

Як повідомляв Знай.uа, син Дьоміна представив путіна в кутку, як винну дитину, і з'ясував, за який час він усвідомлює свої помилки: "Поки не прозвучить слово..."

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін висміяв хвалену військову техніку окупантів, якій немає аналогів: "Чмоня мобіль"