Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту"Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з чоловіком Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва в Insta Stories зробила репост публікації однієї зі своїх фан-сторінок, в якій представлена нарізка її фотографій і російської співачки Клави Коки. Знімки викликають здивування через те, що образи артисток в кадрі дуже схожі.

Надя Дорофєєва і Клава Кока
Надя Дорофєєва і Клава Кока

Шанувальники впевнені, що саме Клава Кока "краде" образи Дорофєєвої, видаючи їх за свої власні.

На перших фотографіях українка позує в костюмі з паєток сріблястого кольору, схожим на луску, а росіянка в практично ідентичному, тільки зеленого кольору. На других та ж ситуація - Дорофєєва і Клава Кока в образах "поганих" дівчаток. Неозброєним оком можна помітити схожість між яскравим вбранням.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Клава Кока занадто надихається образами Наді", - додали підпис до відео.

Сама Дорофєєва толком не прокоментувала цю новину, але судячи з реакції на порівняння їх образів, така схожість її здивувала.

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва заінтригувала шанувальників новим дуетом: "Дуже чекаємо"

Як повідомляв Знай.uа, Полякова, Каменських, Дорофєєва або Кухар - зірки позмагалися у кого патріотичніше вбрання

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва несподівано показала голову Потапа: щось пішло не так у відео