Пілот Haas Шумахер втратив контроль над своєю машиною на 27-му колі гонки, входячи в 15-й поворот. Мік, Син легенди Формули-1 Міхаеля, не зміг утримати контроль над своїм Haas на мокрій трасі Монако, коли він врізався в бар'єри на трасі Монако.

Сили удару було достатньо, щоб розламати його машину навпіл, при цьому задня частина в кінцевому підсумку зупинилася поруч з передньою частиною його шасі, яке залишилося прямо перед бар'єрами. На щастя, 22-річний німецький водій вийшов з машини без травм.

Міхаель Шумахер і Корінна, фото: GettyImages
Міхаель Шумахер і Корінна, фото: GettyImages

Автомобілі F1 спроектовані таким чином, щоб ламатися навпіл під силою такого удару з міркувань безпеки. Але вигляд такого жахливого розгрому змусив багатьох фанатів в соціальних мережах занепокоїтися.

"Величезний вплив на Шумахера. Сподіваюся, з ним все в порядку", - написав один стурбований фанат. У той час як інший додав: "Жорстокість тієї аварії, машина Шумахера розкололася навпіл, показує, що Фрейтас, ймовірно — був правий - ризики навколо Монако настільки високі. Так радий, що з Міком все в порядку".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Автомобіль Міка Шумахера розколовся на дві частини від сили удару
Автомобіль Міка Шумахера розколовся на дві частини від сили удару

В результаті аварії німецького гонщика були підняті червоні прапори, що дозволило натовпу маршалів прибрати значне сміття. Це означало ще одну затримку гонки, яка і без того затягувалася після затримки старту через сильний дощ незадовго до запланованого часу старту.

Вийшовши з машини, Шумахер разом з лікарем повернувся в гараж Haas. Він отримав обійми від своєї піт-бригади, коли точно розповів, що сталося під час його жахливого шунта.

Це не перша велика аварія Шумахера в цьому сезоні. Під час кваліфікації Гран-прі Саудівської Аравії в лютому юнак врізався в стіну на швидкості 170 миль на годину, розбивши свою машину на друзки.

Нагадаємо, що Міхаель Шумахер став героєм Netflix, дружина не стримала сліз.

Раніше ми повідомляли, що Фернандо Алонсо збила машина: чемпіона "Формули-1" терміново госпіталізовано