Колишня дружина репера Олексія Потапенка, Ірина Горова пригадала, яким було довоєнне життя, та чим наповнювалися дні, привітавши всіх киян та українців з днем народженням столиці.

Ірина розмістила на своїй сторінці в Instagram фото та відео, на яких танцює з донькою на Майдані Незалежності та тішиться життю, а також позує на площі біля Софії Київської.

Ірина Горова. Фото: Instagram
Ірина Горова. Фото: Instagram

У дописі Ірина розповіла, як сумує за Києвом, та наскільки відчуває, що не зможе жити без цього міста.

"Ми з ним не бачились всього декілька місяців, а я вже не можу уявити свого життя без нього. Київ - це моє особисто найулюбленіше місто, з усіх де я була і жила — це мій дім, мої найдорожчі спогади!", - написала продюсер.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вона також зазначила, що найбільш особливими спогадами є Майдан Незалежності. Адже вона щоранку там зустрічала сонце і планувала своє майбутнє.

Ірина Горова. Фото: Instagram
Ірина Горова. Фото: Instagram

"Там мої рідні люди, що смакують кавою на терасі ресторанів, що спокійно гуляють центральною вулицею, зупиняються послухати вуличних музикантів, поки діти випробовують кожний фонтан на міць. Це центр не тільки Києва, а й мого серця, що наповнене любов'ю, щастям та свободою", - розповіла жінка.

Відео та вальс - в каруселі:

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина Анатолія Анатоліча розповіла про розлуку з коханим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Демі Роуз виливає динамітні вигини в "голому" мікро бікіні

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Федишин обійняла українських біженців щирою піснею в Іспанії.