Дружина відомого українського журналіста і телеведучого Анатолія Анатоліча, піарниця і багатодітна мама Юла розповіла про розлуку з коханим. Її чоловік поїхав з Франції, куди сім'я виїхала, рятуючись від війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Анатолій Анатоліч, який останнім часом перебував разом з дружиною і дітьми у Франції, повернувся до Києва. Його дружина опублікувала зворушливі кадри з сімейної фотосесії і зізналася, що дуже сумує за коханим.

Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube

"Досі Instagram мого улюбленого АА заблокований. Дуже сподіваємося, що вже зовсім скоро його розблокують і він особисто розповість як він і як там наш рідненький Київ. Дуже сумую і сумуємо за ним. Переглядаю часто фото і відео де ми разом", - зізналася Юла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що в перші дні війни Анатолій Анатоліч перебував разом з родиною в Україні, проте пізніше було прийнято рішення тимчасово пожити у Франції. Навіть будучи закордоном телеведучий активно працював на благо України, розповідаючи правду про те, що відбувається.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво побачив Бородянку і обімлів - все зрозуміють і без слів: "Десятки сімей, дітей, мам".

Також наш портал інформував, Григорій Решетник розповів, як всесвітньо відомі артисти допомогли Україні: "Зусилля приведуть до спільної перемоги".

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "Створив не Адама і Адама".