Віктор Самохвалов, один з найпопулярніших блогерів, який переозвучує фільми, використовуючи злободенні факти українських реалій, до гри голівудських акторів. Нова серія "Дідова ядерка" змонтована з кадрів "Найшвидший Індіан" з Ентоні Хопкінсом у головній ролі, та "Останній бункер".

Відео Віктор розміщує на своєму Instagram пабліку. Своє творіння Віктор назвав "Останній Індіан, бункер".

Кадр з фільму. Фото: Instagram
Кадр з фільму. Фото: Instagram

Відео починається з того, що онук говорить дідові, мовляв, кремлівський карлик знов лякає світ ядерною зброєю. Тоді дід дістає з гаража старий мопед ядерну зброю, та збирається їхати підривати бункер.

Кадр з фільму. Фото: Instagram
Кадр з фільму. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віг переконує полісмена, який розглядає його як дивака, і навіть запевняє військових, що запустить по бункеру ядерну боєголовку, яку нібито вкрав під час того, як був підписаний Меморандум у Будапешті.

Кадр з фільму. Фото: Instagram
Кадр з фільму. Фото: Instagram

Розвідка карлика з бункера повідомляє, що нібито в Україні є ядерна зброя, і вже запущена, і скоро всім у бункері настане гаплик. Тоді карлик виганяє всіх з кабінету і застрелюється, а дід розігнавшись, падає, та згадує, що забув випити ліки. І це мопед, а ніяка не ядерна бомба.

Шанувальники Віктора не шкодують, що підписані на блогера, адже його відео завжди викликають багато позитивних емоцій:

"Ржу в голос", "Шедевр", "А я все дивилась і сподівалась, що ви для нас зробите Гепі енд", "Дєд на ракеті: "Молися, бункерне падло, я твій вирок!!!!", - прокоментували шанувальники Віктора.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дмитро Карпачов розповів, як починати життя в 40 років, "Москва сльозам не вірить" не прокотить.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військовослужбовець Іван після двох інфарктів та виходу на пенсію показав, наскільки сильні ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч зважилася розповісти, чому обрала Задворного на шоу "Холостячка".