Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч чоловік.

Злата Огнєвіч розповіла про своє навчання в Київській муніципальній академії музики імені Р.М. Глієра і поділилася теплими спогадами про студентські роки.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич
Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Артистка повідомила, що протягом 4 років жила в типовому гуртожитку. В душевих вона частенько зустрічала скрипалів або акордеоністів, які готувалися до занять. А на кухні, як це часто буває, регулярно зникала їжа.

"Ох, ми й чудили тоді)) Я чотири роки жила в гуртожитку, повному творчих людей!", - зізналася Злата.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Злата закликала молодих людей вступати до університетів, вчитися і будувати своє майбутнє незважаючи на війну, тому що зараз країні дуже потрібні таланти. А ще вона додала, що вірить у кожного і радіє, що в Україні така крута молодь.

"Вступайте до українських універів і здобувайте знання! Україні так потрібна талановита молодь", - написала артистка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч довела, що може впоратися з будь-якими "чоловічими" завданнями, ще й іншим допомогти: "Збираю полички, дорого"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч зважилася розповісти, чому обрала Задворного на шоу "Холостячка": "Я не пробачила, зробив мені боляче"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розповіла Решетнику про "хороших росіян" на прикладі друзів з рф: "Ми молимося. *б вашу мать, приїдь до Маріуполя"