Українські діти дуже гостро переживають війну в Україні. Це відбувається через те, що вони не розумію, чому путін вирішив нас вбивати, що конкретно вони зробили для російського народу і за що нас ненавидіти.

Телеведучий Олександр Педан, колега Сергія Притули і Олени-Крістіни Лебідь, розповів, як його син переживає події в нашій країні.

Заради маленьких українців та їхнього майбутнього Hands Production об'єднує українських вокалістів, музикантів, хореографів та циркових артистів у мультижанровому благодійному шоу "Я з тобою". Виручені кошти підуть в БФ Твоя опора І го Junior, співзасновником якої є телеведучий Олександр Педан. Новий канал поспілкувався з ним і дізнався, як військові дії позначилися на його дітях.

"Війна змінила їх. Починаючи з того, що нам довелося виїхати з Києва. Вдома все було налагоджено, ми намагалися виховувати і плекати Маріка, організували його соціалізацію – спорт, гуртки, друзі. У Лєри була школа, друзі. Все йшло добре. Зараз все змінилося, - розповідає телеведучий. – Тільки нещодавно ми почали водити Маріка на дзюдо. У нас з'явилися місця, в яких любимо гуляти. Я був здивований, але мені здалося, що діти краще дорослих морально переживають цю війну. Може, тому, що вони не всі усвідомлюють. Але Марік іноді видає такі фрази, що я впевнений - він розуміє, що відбувається."

Олександр Педан з сином Марком (5 років)
Олександр Педан з сином Марком (5 років)

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб підтримати маленьких українців, частина виручених коштів буде спрямована на реабілітацію дітей за кордоном.

"Добре, коли у батьків в умовах війни є можливість побудувати екосистему дитини так, щоб він був зайнятий навчанням, спортом, гуляв на свіжому повітрі і отримував увагу від рідних. Звичайно, є дітки, яким зараз не вистачає тата чи мами, бо ті захищають Україну. Там ситуація складніша. Саме таких малюків ми хочемо підтримувати і давати їм можливість якось соціалізуватися: дружити, спілкуватися, відчувати себе значущими, необхідними, - пояснює зірка Нового каналу.

Олександр Педан і Сергій Притула, facebook.com/pedanos
Олександр Педан і Сергій Притула, facebook.com/pedanos

1 червня о 21: 00 вмикайте YouTube Нового каналу, СТБ або ефір телеканалів СТБ, М1, "UA: Культура", "Прямий". Дивіться трансляцію і запис безкоштовно на медіасервісі MEGOGO в розділі "Шоу". І приєднуйтесь до допомоги дітям за простою системою пожертвувань через QR-код, розміщений на екрані під час трансляції шоу. Зробимо маленьких українців щасливішими разом.

Олександр Педан з донькою Лєрою
Олександр Педан з донькою Лєрою

Нагадаємо, що Олександр Педан повернув українцям Херсон і воскресив Маріуполь, донька Лєра допомогла.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан привчає 5-річного сина не бити мирних росіян.