Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" опублікували унікальні знімки з Сергієм Притулою і його молодшою донькою на ім'я Стефанія, якій зовсім недавно виповнився один рік. Відомо, що телеведучий вперше показав дитину якраз таки з нагоди свята. На знімках також присутня його дружина Катерина, а сімейство вбралося в розкішні вишиванки.

"Сергій Притула вперше показав обличчя доньки 😍25 травня малечі виповнився рік. З цієї нагоди в мережі з'явилися сімейні кадри @siriy_ua, на яких він та його дружина тримають на руках Стефанію. Мімімі ❤️", - написали у підписі до фото.

Користувачі соцмережі відзначили, що Сергій вибрав для доньки дуже цікаве ім'я, як ніби знав, що Kalush Orchestra здобудуть перемогу на "Євробаченні" з піснею під назвою Стефанія. Також деякі підкреслили, що дівчинка дуже схожа на батька.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Сергій Притула відправив сім'ю з Києва, війна не закінчиться цього року: "Дружина знайшла роботу, діти ходять на гуртки"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула "перетворився" на вовчару перед пограбуванням з Педаном: "Має увійти в історію"

Також портал Знай.uа писав, що переможник "Євробачення" Kalush готовий пожертвувати найдорожчим, щоб допомогти ЗСУ: Сергій Притула теж у справі