Повномасштабна війна, яку розв'язала росія на території суверенної України 24 лютого 2022 року порушила плани всіх без винятку українців.

Це стосується не тільки короткострокових "піти на роботу" або "сходити в супермаркет за молоком", а й глобальних цілей, які ставили всі ми.

Про це згадала і Оля Полякова, яка поділилася з Машею Єфросиніною тим, що вже напевно не побачить ніхто з українців.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Я вкладала в шоу, вклала в кіно... Я фільм зняла. Ми тільки з Олегом Винником записали дует і записали дорогий кліп на пісню "Довгі ноги", яка повинна була вийти 8 березня. І, звичайно ж, вона не вийшла 8 березня і навряд чи напевно вийде взагалі", - з сумом каже Полякова.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А Маша Єфросиніна відмачає, що і самого Олега Винника вже давно не видно і не чутно. На що Оля тільки зітхнула.

Варто відзначити, що то дійсно так. Адже, на відміну від інших зірок, Олег не анонсував ніяких благодійних концертів, не дає інтерв'ю, а в його соцмережах всього кілька постів з початку війни, які малоінформативні.

Найяскравішим було звернення Олега від 3 березня до росіян, білорусів, матерям російських і білоруських солдатів. Українці рознесли Винника за таке слабке залучення.

"Ви схожі на Єгорову, і Марченко.. на жаль...", "Ага, а в терроборону слабо піти? Не можете залишити свою Таюне? Так чого ж ваші колеги в Києві, хто волонтерить, а хто і за країну бореться..., а з Німеччини можна сидіти в безпеці і писати...", "Соромлюся запитати. А де зараз сам пан Винник?", "Іди і захищай Україну! з Німеччини легко говорити"...

Нагадаємо, що Олег Винник розповів, як його привітали "вовчиці" на 14 лютого: "Ніколи в житті не був у молоці...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова через стрес від війни перестала годувати доньок, Маша Єфросиніна вражена: "Я готую гівно гівняшне".