Українська телеведуча і зірка програми "Світське життя" Катя Осадча розповіла в ефірі "Сніданок з 1+1" про те, як російська армія ставиться до полонених.

Дружині Юрія Горбунова вдалося дізнатися те, що їх примусово одягають у військову форму.

"З'явилися новини, що Владислав Попович у полоні. Коли Київщина була окупована і він допомагав, його взяли в полон. Це стало відомо завдяки хлопцю, якого обміняли і він вже в Україні. Він сказав, що чув ім'я "Владислав Попович". Багато цивільних зараз знаходиться в полоні",- ділиться Осадча.

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

Телеведуча вважає, що те, що творять росіяни на території України - це геноцид і злочин проти людства. Тому що зараз тисячі цивільних українців перебувають в полоні. Їх обмінюють повільно, так само, як і військових.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мама Владислава поділилась тим, що розповів той хлопець, якому вдалося вибратися. Цивільних хлопців одягають у військову форму і змушують записувати відео. Їх видають за військових. Це варто розповідати кожну хвилину всім світовим ЗМІ. Те, як поводяться росіяни спочатку виходило за межі розуміння, а зараз коли тисячі жінок і чоловіків в полоні, до нас надходить дуже багато заявок...",- розповідає Катя.

Якщо ви точно знаєте, що ваш родич або друг в полоні ви повинні зателефонувати на номер гарячої лінії 16-48, залишити всі дані і людину неодмінно обміняють.

Нагадаємо, що зірка" Світського життя " Катя Осадча назвала найстрашнішу річ, яку зустрічала у своєму житті.

Раніше ми повідомляли, що чоловік Каті Осадчої Горбунов знайшов найсильнішу різницю з рашистами через президента.