Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін, який регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube, частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін здивував шанувальників своїм новим гостем. Цього разу він взяв інтерв'ю у радника міністра внутрішніх справ Ростислава Смирнова і поставив йому безліч цікавих питань щодо рівня злочинності в країні, мобілізації ув'язнених і камери порушень правил ПДР.

Дьомін і радник міністра МВС, скріншот з відео
Дьомін і радник міністра МВС, скріншот з відео

А ще вони обговорили важливу тему, яка турбує багатьох українців, особливо киян. Смирнов відповів, яка ймовірність того, що росія знову нападе на столицю. Він стверджує, що це практично неможливо і назвав кілька причин, буквально пояснив все по пальцях.

"Є кілька моментів. Якби могли, вони б це вже зробили, коли були під Києвом. Друга історія - у них немає запасів. Вони не можуть провести масову мобілізацію, тому що більше 80% не підтримують мобілізацію. "За" війну в Україні менше 50%, а за "спецоперацію" більше", - сказав Смирнов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більш того, радник міністра впевнений, що президент Білорусі Лукашенко ніяк не підтримує путіна. А навіть якби хотів, йому б не дозволив народ і силовики. А ще Смирнов розповів, що білоруські військові після наказу про наступ на Україну звільнялися, і навіть підривали залізничні колії, щоб саботувати цей наказ.

"Вони точно не отримують допомоги з боку Білорусі. Якби Лукашенко міг, він би вже давно увійшов, але народ проти і у нього є фундамент, на якому будується його правління - це силовики, і вони теж проти", - пояснив чоловік.

Нагадаємо, син Дьоміна представив путіна в кутку, як винного дитини, і з'ясував, за який час він усвідомлює свої помилки: "Поки не прозвучить слово..."

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін висміяв хвалену військову техніку окупантів, якій немає аналогів: "Чмоня мобіль"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін обімлів, коли побачив експерименти із зовнішністю Валіка Міхієнка з "Ліги сміху": "Так, все"