Україна перебуває в стані повномасштабної війни проти рашистської федерації вже протягом більше 90 днів-четвертий місяць.

Більше ніколи не повернуться додому до матерів, дружин і дітей понад 30 тисяч окупантів. Найімовірніше, їх навіть більше, бо статистика складається з найменшого можливого результату. Але якщо нам все одно на життя рашистів, ніколи не забути смертей мирних жителів, включаючи дітей, а також воїнів ЗСУ, які віддають свої життя за те, щоб в нашій країні настав мир.

Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube
Наслідки війни в Україні. Фото: скрін youtube

Україну зараз підтримує дуже багато країн, включаючи Сполучені Штати Америки, Польщу, Латвію, Литву, Естонію, Словаччину, Великобританію і багато інших. Великобританія має окрему сторінку цієї історії через свого прем'єр-міністра Бориса Джонсона. Чоловік багато разів доводив, що не відмовиться від допомоги нашій країні ні під яким приводом. Великобританія досі використовує досить серйозні формулювання, стосовно рашистів.

І зараз улюблена актриса і гумористка сотень і тисяч українців Олена Кравець з "Кварталу 95" звернула на нього увагу, щоб трохи підняти настрій всім нам.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наш козак:)", - написала Олена В Stories.

Олена Кравець, скріншот: Instagram Stories
Олена Кравець, скріншот: Instagram Stories

На відео прем'єр-міністр сидить у залі парламенту. Перед ним виступає один з депутатів, тоді як Борис сидить з посмішкою через гарний настрій.

"Твоє обличчя, коли на рашку накладають нові санкції, а ти в душі українець", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, діти Олени Кравець з "Квартал 95" довели, що вони набагато розумніші за Путіна: "Напали, бо не подобалося, що ми добре живемо"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Кварталу 95" Кошовий показав, як піднімає бойовий дух військових разом з Павленком з Go-A, скрипкою і Пікаловим

Знай.ua писав, такої її ще не бачили: зірка "Кварталу 95" Олена Кравець відкрила в собі новий талант, "Я ридала весь день"