Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво навідався в Охматдит до маленьких героїв, щоб порадувати їх перед Міжнародним днем захисту дітей, який відзначається 1 червня. Кулінар поспілкувався з лікарями, оглянув кухню, де готують їжу малюкам, подарував їм багато тортів і зробив селфі з бажаючими. В цілому, зробив все, щоб морально підтримати дітлахів, які стали жертвами у війні з росією.

Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео
Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео

Більш того, Ектор зазначив, що все це він робить від чистого серця і своїми діями хоче дати приклад іншим, а ті, хто звинувачують зірок у "піарі", зазвичай сидять, склавши руки, і ніяк не допомагають нужденним.

Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео
Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Кулінар також висловив співчуття батькам, які втратили своїх дітей через окупантів, і вшанував пам'ять загиблих.

"Є батьки, які втратили своїх дітей в цій війні. Це настільки жахливо, що я навіть не можу собі це уявити. Це камінь ненависті, зла і смутку, який буде в них до кінця життя. І усе це через фашистів в 21 столітті. Світла пам'ять, усім загиблим дітям в цій жахливій війні. Вони стали ангелами та назавжди залишаються з нами 🙏", - написав кулінар.

Нагадаємо, рецепт пишної паляниці з полуницею від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво: смак перемоги України над росією

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко осадив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво побачив Бородянку і обімлів - все зрозуміють і без слів: "Десятки сімей, дітей, мам"