Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська нагадала українцям, що війна все ще триває і втрачати пильності не можна, але вона також заявила, що ми обов'язково здолаємо ворога. Крім того, артистка повідомила, що разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком приєдналася до команди волонтерів, організатором якої є ведучий шоу "Один за всіх" і адвокат Сергій Костира.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska

У нього є власний благодійний фонд "Стоп злочин", який надає допомогу нужденним, а цього разу лікарям, які зараз піклуються про українських захисників на фронті. Костира збирає гроші для придбання двох дефібриляторів і апаратів штучного дихання.

Сумська також закликала своїх шанувальників долучитися до доброї справи і фінансово допомогти країні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Давайте разом з вами допоможемо нашим лікарям і якнайшвидше зберемо необхідну суму для придбання життєво необхідного медичного обладнання! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Наближаємо день нашої Перемоги разом!" - заявила акторка.

Нагадаємо, "Недитячий майданчик": акторка Ольга Сумська показала справжню ціну війни

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська зізналася, як вона щаслива повернутися до своєї турецької "рутини": "Перший день, улюблена робота"

Також портал Знай.uа писав, ні на мить не покидає Україну: акторка Ольга Сумська зачарувала ніжним образом у вишиванці