Зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" разом з командою допомогла дітям, які постраждали від війни

Про це вона розповіла у сторіс в Іnstagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Анна Саліванчук разом із благодійним фондом "Мобілізація добра" зібрала та доправила допомогу дітям, які постраждали від війни. Разом з командою напередодні Дня захисту дітей, зірка привезла солодощі та інші подарунки.

На відео в сторіс вона показала як роздає дітям подарунки та спілкується з ними. Виявилося, що вони знають та вподобали серіал "Одного разу під Полтавою". У відео вона зробила допис:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ми довго готувалися. Збирали гроші. Їхали цілою командою".

Щасливі дітлахи розбирали солодощі, а, щоб підняти їм настрій, Анна разом з ними заспівала пісню "Червона калина". Також їм подарували розмальовки, а зірка всім охочим роздала автографи.

У наступному сторіс акторка разом з дітьми показала, як вона підготувалась до свята, День захисту дітей та розмалювала кольорами прапора України сердечко на своєму одязі. А також вона зауважила, що 1 червня виповнюється 93 роки їхній бабусі.

Сторіс. Фото: скрин Іnstagram

Нагадаємо, Анна Саліванчук розповіла, яке емоційне потрясіння принесла їй весна, що минає: "На душі зима".

До слова, Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для любителів кулінарних експериментів: "Пропоную урізноманітнити раціон"

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук в мініатюрному топі розповіла, з якими труднощами їй доводиться стикатися: "Постійно хочуть"