Співачка Ірина Федишин долучилася до представників українського шоубізу, щоб допомогти Україні залучати кошти та знайомити Європу з українськими традиціями та співом.

На своїй сторінці в Instаgram Ірина вже не демонструє бронежилети і прострелені каски, а займається своєю улюбленою роботою — співом. Вона поїхала виступати на благодійних концертах в Іспанію та інші країни Європи, щоб збирати кошти, і таким чином наблизити Україну до перемоги.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Ірина Федишин вже зустрічалася в Іспанії з українськими біженцями, які залишилися без домівок, або просто не можуть повернутися зараз додому через обстріли. Вона заспівала рідних пісень, і ніби огорнула всіх своїм теплом.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кошти з концертів Ірина Федишин обіцяє направляти на допомогу захисникам України, які захищають нашу землю від ненажерливих окупантів з рф.

Ірина Федишин. Фото: Instagram
Ірина Федишин. Фото: Instagram

У коментарях подякували Федишину за те, що збирає кошти для захисників України, і висловили сподівання, що скоро війна скінчиться, і Ірина приїде в Нікополь і в різні куточки України з концертом.

"Обов'язково Федишин приїде до Нікополя Слава Україні", "чекаємо вас в Україні, але водночас бажаємо круто відбувати, відспівати свій благодійний тур на підтримку України", "Наша красуня", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кайлі Дженнер захоплюється "безіменним" маленьким сином, ділячись рідкісними знімками своїх дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво спробував пожити "під землею".

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан заїкнувся про заборону російської мови, але потім здивував.