Андре Тан - відомий український модельєр, чоловік, який змінив курс своїх підприємств на пошиття бронежилетів для українських військовослужбовців.

Зараз він в Stories поділився публікацією під назвою "потрібно заборонити російську мову, бо це мова агресора". При цьому він попередив, навіть з якимсь проханням, щоб ніхто не непритомнів, а спочатку прочитав пост.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Там йдеться про те, що з подібною думкою виступають, в основному, ті, хто не бачив війни в очі, або ж ті, хто поїхав в перші ж дні.

"Цікаво спостерігати за українцями які кричать про мову і потроху крадуть гуманітарку та обладнання для військових з Європи. За українцями, які ставлять ціну на квартиру х2, х3 і кажуть, що ми живемо у вільній країні і можемо ставити будь-яку ціну. За українськими політиками які вирішили піаритися на темі українського", - написано в публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Автор цих слів порекомендував зайти на сайт Держстату, щоб подивитися за грошима в бюджеті, які приносить кожен з регіонів. І через це виводиться наступний висновок - українцями нас робить саме любов до нашої країни і готовність за неї боротися, а не спілкування українською мовою з дитинства.

Андре Тан, скріншот: Instagram Stories
Андре Тан, скріншот: Instagram Stories

"Сподіваюся, що в Україні розпочнеться широка кампанія з насадження української мови, а не кампанія зі знищенням російської. А якщо ви категорично проти російської мови, раджу прочитати 10-ту статтю Конституції України", - продовжує автор.

Нагадаємо, Андре Тан відкрив душу і зізнався, що він усвідомив за час війни: "Люди-найголовніший актив"

Як повідомляв "Знай.ua", Андре Тан розповів про свою головну мотивацію працювати і допомагати Україні: "Будую фундамент для щасливого майбутнього коханої"

Знай.ua писав, Андре Тан розкрив найцікавіші факти про вишиванку - Іван Франко був справжнім модником