У мережі з'явилось фото Олександра Усика з дочкою

Світлину показала у сторіс дружина спортсмена Катерина Усик.

Олександр Усик і його дружина Катерина
Олександр Усик і його дружина Катерина

Як відомо, Усик став батьком трьох дітей: Єлизавета, Кирило та Михайло. Доньці спортсмена 12 років, вона займається танцями, старший син футболом, а молодший – тенісом. Зірковий батько використовує кожну вільну хвилину, щоб побути зі спадкоємцями та підтримати їхні починання.

На фото Олександр стоїть з вудочкою в руках, а Єлизавета у помаранчевому купальнику. Боксер дуже серйозний, видно, що йому подобається риболовля. Виглядають вони неймовірно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А його донька поруч уважно спостерігає за процесом риболовлі. Фото підписано "Ukraine". А літери мають символічні для України блакитний та жовтий кольори.

Де саме зроблено це фото, Катерина не уточняє, проте судячи з природи - це не море, а скоріше всього озеро або річка. А можливо, фото зроблене неподалік будинку в Конча-Заспи, де мешкає відома сім'я. Їх будинок у Конча-Заспі, зі слів спортсмена, коштував він 300 тис. доларів. А під час окупації Київської області окупанти зруйнували огорожу навколо будинку, сам будинок, на щастя не постраждав.

Олександр Усик з дочкою.Фото: скрин instagram

Нагадаємо, "Б'юся за перемогу": чемпіон з боксу Олександр Усик показав як тренує м'язи.

До слова, дружина Олександра Усика показала справжні м'язи - Джошуа не позаздриш: "Все буде Україна".

Раніше ми писали, про підготовку до реваншу: Олександр Усик запросив спаринг-партнера, у якого "навички кращі", ніж у Ентоні Джошуа