Відомий український музикант, виконавець авторських пісень і учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч осіб.

Сергій Бабкін анонсував дати нових концертів у США та Канаді. Артист на початку червня місяця планує об'їздити 12 міст, де тимчасово проживають його співвітчизники, заспівати для них свої відомі пісні, душевно поспілкуватися, і звичайно ж, зібрати якомога більше коштів для потреб України.

Сергій Бабкін, фото з Instagram
Сергій Бабкін, фото з Instagram

"Прийшов час відвідати наші українські діаспори в Америці та Канаді. Та всіх нашіх людей емігрантів-співвітчизників, які небайдужі до долі України завжди, та особливо зараз. Я довгий час не відвідував ваші міста. Але нарешті! Наша зустріч відбудеться вже зовсім скоро", - написав Бабкін.

У планах у артиста відвідати Сан-Франциско, Сіетл, Лос-Анджелес, Портленд, Маямі, Чикаго, Нью-Йорк і Торонто.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Бабкін заявив, що для нього життєво необхідно бути корисним і всіляко допомагати рідній країні в цій страшній війні з росією.

"Прийшов той момент коли фраза: "Щастя - це коли ти потрібний та корисний" набула життєвого сенсу та реального змісту🙏🏻" - зізнався співак.

Нагадаємо, Сергій Бабкін розповів про біду, яка спіткала його з дружиною: "У будинок прилетіла ракета"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Бабкін зі своєю головною "зброєю" в руках допомагає рідному Харкову і постраждалим: "Рятуємо життя людей"

Також портал Знай.uа писав, що "Мені справи немає до росії, у мене є ЦАР": Сергій Бабкін показав, як майбутнє рф передбачили ще в 2004