Відомий український телеведучий і шоумен Олексій Дурнєв, який займається авторськими проектами на YouTube і знімає розважальний контент для своїх шанувальників, крім іншого, ще є активним користувачем соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 830 тисяч осіб.

У новій публікації Олексій Дурнєв написав про те, як важливо цінувати і любити родичів. Артист підкреслив, що через військові дії багато сімей об'єдналися, з'їхавши на одну житлову площу. Тим, хто переїхав від батьків ще в юності і звик бути господарем свого життя, зараз доводиться дуже несолодко.

"Через війну багато хто зараз живе з родичами, від яких втекли ще у 16 ​​років. І, чесно кажучи, це непросте випробування для психіки. Коли ти звик жити один, ходити голим по квартирі та слухати на сніданок KISS, а зараз у тебе в хаті табір – це непросто", - написав артист.

Скріншот з Instagram, Олексій Дурнєв
Скріншот з Instagram, Олексій Дурнєв

Дурнєв заявив, що не потрібно звинувачувати себе за роздратування в бік близьких, він розуміє, що багатьом зараз дуже важко. Крім того, телеведучий попросив не забувати, що родичі теж можуть відчувати дискомфорт через незнайому обстановку, стрес та інше..

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Їм теж дуже складно. Тому наступного разу, коли ви захочете вийти у вікно, підвіконня якого окупували фіалки, повторюйте про себе: "Ми впораємося. Ми разом. Ми ще походимо по квартирі голі. По різних квартирах". Обійміть своїх близьких і скажіть їм на вушко: "Такий дорогий сир я купую для тебе, дупа карамельна. Зрозуміла?",- підсумував Дурнєв.

Шанувальники підтримали телеведучого і заявили, що багато хто зараз перебуває в статусі вимушених переселенців і це дуже важко. Також подякували йому за потрібні слова в такий непростий час для країни та її громадян.

Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/
Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/

Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/
Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/

Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/
Коментарі - instagram.com/aleksey_durnev/

Нагадаємо, Дурнєв посміявся з Анатолія Анатоліча, що пожартував над Юлою за кермом: "У дитинстві так само..."

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Дурнєв в черговий раз постібався над росіянами, які страждають через введені санкції: "Бідна русня"

Також портал Знай.uа писав, що російські шавки путіна вирішили знищити Олексія Дурнєва і отримали відповідь: "Тому що ср*ки горять"