21-річна українка Марія Гангур виграла "золото" в ривку, піднявши штангу вагою 102 кг, а також "бронзу" в поштовху - 120 кг.

Марія поступилася суперницям лише за додатковими показниками. У ваговій категорії до 64 кг Марія здобула два золота - у сумі двоборства та у ривку, а також бронзу у поштовху. Її результат - 102+120=222 кг. Про це повідомили у Центральному спортивному клубі ЗС України.

Чемпіонка з важкої атлетики. Фото: Telegram
Чемпіонка з важкої атлетики. Фото: Telegram

Раніше срібними призерками чемпіонату Європи, що проходить в Албанії, стали українки Ангеліна Ломачинська (до 49 кг) та Каміла Конотоп (до 55 кг), а Дмитро Вороновський (до 55 кг) виграв дві медалі чемпіонату Європи. Бронзові медалі він здобув у поштовху та у сумі двоборства у ваговій категорії до 55 кг.

Чемпіонка з важкої атлетики. Фото: Facebook
Чемпіонка з важкої атлетики. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У загальному медальному заліку наша збірна посідає третє місце з 11 завойованими медалями — 4 золоті, 3 срібні та 4 бронзові. Континентальна першість триватиме до 5 червня.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина Олександра Усика показала унікальне фото боксера з донькою

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві відбувся благодійний турнір з футболу та зірковий матч за участі ветеранів "Динамо".

Також "Знай.ua" писав, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" розповів, як може змінитися життя в Україні після перемоги.