Надя Дорофєєва показала картину української художниці, присвячену захисту дітей. Жорстока правда крає серце співачки, а цифри потерпілих та загиблих не вміщаються в голові.

На картині, яку Надя розмістила на своєму Instagram, жінка з простреленими грудьми тримає на руках розстріляну дитину, а на фоні все палає вогнем. В каруселі Дорофєєва показала офіційні цифри постраждалих, але цифри дуже приблизні, адже не враховані жертви агресії нелюдів на окупованих територіях.

Пост Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram
Пост Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

"Які страшні цифри! І вони не остаточні…А біль неможливо виміряти ніякими цифрами. День захисту дітей цього року особливо болісний. Сьогодні він нагадує про необхідність ще сильніше захищати малечу та робити все, щоб діти в Україні росли щасливими та здоровими і ніколи не знали, що таке війна",

- написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пост Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram
Пост Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

"689 дітей постраждали внаслідок військової агресії, 243 дитини загинуло, 446 дітей поранено", - йдеться в повідомленні.

Також Надя Дорофєєва розмістила рядки з поеми Тараса Шевченка: "Квіти мої, діти! Чи заплаче серце одно на всім світі, Як я з вами плакав?".

Нагадаємо, раніше "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, що доставило їй неймовірний кайф

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дженніфер Лопес в мікро-бікіні викотила свої "черешні", хвалячись сталевим пресом.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Горова розповіла, як українці можуть допомогти країні всього одним рухом, без пожертвувань.