Відомий український продюсер Ірина Горова, яка до того ж є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа, має значну армію шанувальників в соцмережі Instagram, яку регулярно радує свіжими і яскравими публікаціями.

Ірина Горова розповіла про успіхи своєї продюсерської компанії Mozgi group, яка приносить непогані гроші для допомоги Україні та запобігання гуманітарної катастрофи в особливо критичних областях. З недавнього часу знаменитість почала віддавати частину зібраних коштів з переглядів кліпів своїх підлеглих, серед яких Надя Дорофєєва, Позитив, Мішель Андраде та інші, в благодійний фонд Soborna Ukraine.

MOZGI GROUP, фото з Instagram
MOZGI GROUP, фото з Instagram

"Я особисто отримую велике задоволення, коли розумію, що я і наша компанія можемо приносити користь людям, підтримувати їх внутрішній стан улюбленою музикою", - написала продюсер.

Також всі артисти Горової записали відеозвернення своїм шанувальникам із закликом якомога частіше дивитися їх кліпи, а також відзначили, що ніяких фінансів для цього не потрібно - тільки клік і пару хвилин уваги.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Дякую кожному, хто долучається ! Та не зупиняємось – кожен перегляд як ніколи цінний, кожна гривня - допоможе, а Україна переможе! 💙💛",- підсумувала Горова.

Нагадаємо, колишня Потапа Горова зізналася, чому відмовилася від російської мови і перейшла на рідну під час війни: "Вважаю, що це недоречно"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Потапа Ірина Горова згадала, як до війни танцювала вальс з донькою на Майдані Незалежності: "Не можу уявити"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта"