Акторку підтримали шанувальники після нападок на неї через старшу дочку

Коментарі з підтримкою шанувальники написали на сторінці Іnstagram Ольги Сумської.

Як відомо, старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна живе в Москві. Однак, після нападу на Україну, Антоніна зникла з соціальних мереж. З першого дня війни вона не дає жодних коментарів.

Акторці цим дорікають як відомі люди, так і частина її шанувальників. Ольга, знаючи, що вона популярна особа, намагається виправдатися. Вона каже, що так склалися обставини, що Антоніна не має можливості виїхати. А крім того, вона доросла людина та сама приймає рішення.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

А нещодавно зірка розмістила в соціальній мережі розмістила фото зі своїми донечками. Серед них рідкісні кадри молодої акторки за старшою донькою Антоніною.

Шанувальники підтримали співачку, а в одному з коментарів підписниця під ніком avershinatatka написала Ользі, щоб вона перестала виправдовуватися та звернулась до хейтерів з питанням, а що вони зробили для України? Та дала пораду Ользі перестати виправдовуватись, вона невинувата, це вибір її доньки.

"Оля мой Вам добрый совет, перестаньте оправдывается, Вы не виноваты в выборе Вашей дочери. И она устраивала свою семью до всего этого Ада, никто из этих "линчевателей" не имеет права Вас судить",- написано в коментарі.

Коментар. Фото: скрин instagram

Коментар. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, Ольга Сумська з Віталієм Борисюком стали волонтерами і закликали українців долучитися до доброї справи: "Разом допоможемо нашим".

До слова, "Недитячий майданчик": акторка Ольга Сумська показала справжню ціну війни.

Ми раніше писали, що Ольга Сумська скупалася в бузковому килимі, та обійнялась з кожною київською квіткою: "Бачити це і надихатись"