Анна Салівансук показала як швидко готувати дуже смачні оладки

Рецептом вона поділилася в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

У коментарі до відео Анна написала рецепт оладок:

  • Банани-2 шт.
  • Яйця- 2 шт.
  • Рисове борошно - 120 гр.
  • Цукрова пудра- 1 чайна ложка.
  • Розпушувач- 1 чайна ложка
  • Шоколад

Як показала у відео Анна, якщо у вас дома пропадають банани, не поспішайте їх викидати. З них можна приготувати нереально смачні оладки з шоколадною начинкою.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Зауважимо, цукор Анна не додає за рецептом, вона замінила його на невелику кількість цукрової пудри, адже банани й так солодкі.

Відповідно до рецепта, спочатку треба почистити банани та збити їх блендером до однорідної маси у ємності. Потім вбиваємо у них 2 курячих яйця та додаємо рисове борошно, цукрову пудру та розпушувач. Все це ретельно збиваємо блендером.

Потім зірка виклала ложкою на пательню тісто, а на нього поклала шматочки шоколаду, які потім накрила невеликою кількістю тіста. Коли оладки з одного боку підсмажились, вона перевернула їх дерев'яною лопаткою та підсмажила їх з іншого боку.

Готові оладки Анна виклала на тарілку та зверху на них потерла шоколад. Швидка та смачна страва готова.

У коментарях підписники подякували за рецепт та написали, що вона молодець.

Нагадаємо, дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук заспівала разом з дітьми, "Ми довго готувалися. Збирали гроші"

До слова, Анна Саліванчук розповіла, яке емоційне потрясіння принесла їй весна, що минає: "На душі зима".

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук поділилася рецептом смачного обіду для любителів кулінарних експериментів: "Пропоную урізноманітнити раціон"