Відома "Холостячка" Злата Огнєвіч поскаржилася на погіршення самопочуття, вона не може нормально дихати

Про це вона розповіла в сторіс Instagram.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Злата у відео розповіла підписникам, що вона радіє тому, що прийшло літо, проте є один нюанс. Це пух тополі, яких так багато в Києві. Через це вона не може нормально дихати, не то щоб співати.

На відео вона засняла будівлі в Києві, а поруч з ним дерево тополі. Видно, як скрізь летить пух. Свого часу в столиці України було висаджено багато цих дерев. Вони красиво виглядають, проте не врахували моменту, що їх цвітіння може шкодити здоров'ю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Літо, я тобі радію)) Але... Пух я не можу нормально дихати, не те щоб нормально співати", - написала Злата

Сторіс. Фото: скрин відео

Чи страждає співачка на алергію, вона не уточнила, проте таке сезонне явище відзначається на самопочутті зірки. Зауважимо, що багато людей страждають від сезонної алергії на пух та пилок, особливо під час цвітіння.

Також нещодавно відома співачка зробила собі перші два справжні татуювання на внутрішній стороні рук. Малюнки вона обрала символічні - місяць та сонце. Злата зізналась, що виявилось, робити тату не так боляче, як вона собі уявляла.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, що доставило їй неймовірний кайф: "Я навіть не уявляла".

До слова, Злата Огнєвіч розкрила цікаві подробиці про свої студентські роки в гуртожитку: "Ох, ми і чудили тоді".

Раніше ми писали, Злата Огнєвіч довела, що може впоратися з будь-якими "чоловічими" завданнями, ще й іншим допомогти: "Збираю полички, дорого"