Улюбленець Ксенії Мішиної Ілля Рибальченко не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 60 тисяч осіб.

Чоловік не став відсиджуватися осторонь, коли почалася повномасштабна війна проти рашистів. 28 лютого він заявив, що назад дороги немає - і він не зміг відсиджуватися вдома, підписавши контракт і вступивши в міську оборону Києва. І зараз Ілля показав, що входить в його обов'язки.

Ілля Рибальченко. Фото: Instagram
Ілля Рибальченко. Фото: Instagram

"Не повторюйте цього будинку, працюють професіонали. Welcome to Ukraine", - говорить він у TikTok.

Спочатку він продемонстрував, як він з іншими хлопцями працює над розмінуванням великої бомби. Згодом він продемонстрував знищені рашистські танки з мітками "V", ходьба по полях з металодетектором. І все це під пісню Stefania.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ілля Рибальченко навіть Рив яму, щоб в неї помістився снаряд, який був підірваний на камеру.

Ілля Рибальченко. Фото: скрін youtube
Ілля Рибальченко. Фото: скрін youtube

"Можна мені басейн викопати?", "Велика робота, яка приносить мир для місцевих жителів!", "Які ж ви у нас Класні! Будьте обережні і багато тротилу не їжте", - пишуть користувачі в коментарях.

@illya_strong_bear_

Не повторяйте этого дома!!!

♬ оригинальный звук - Илья Рыбальченко

Нагадаємо, улюбленець Ксенії Мішиної показав, яким можна зробити новий сезон "Холостячки": "Буде крута боротьба"

Як повідомляв "Знай.ua", "колишній" Ксенії Мішиної з "Холостячки" пішов воювати після "хованок" в укритті: "Згадав розплакався"

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" поскакали за дівчиною, як рік тому за Ксенією Мішиной: "Скоро всі так будуть робити"