Зірка "Жіночого кварталу", а також фіналістка 7-го сезону "Голос країни" Марта Адамчук розповіла, як один щасливий день довів її до сліз.

Підбірку нових фотографій Марта Адамчук виклала на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм. Вона разом зі своєю колегою Вірою Кекелією відвідали Львів, щоб виступити для дітей переселенців, а також зустрітися з друзями музикантами.

Марта Адамчук наголошує, що з приходом війни в Україну у житті людей змінилося дуже багато - вони тепер навіть відчувають по іншому. Акторка зауважує, що сьогодення змушує нас переоцінювати сенс життя. А зараз воно, як ніколи, на вагу золота.

Марта Адамчук, фото: instagram.com/marta_adamchuk
Марта Адамчук, фото: instagram.com/marta_adamchuk

"Сьогодні одним днем у Львові. Виступили для дітей-переселенців. Зустріли друзів-музикантів, які прийшли з тортом, привітали з нашими минулими Днями народження, довели нас до сліз…) Сьогодення змушує нас переоцінювати сенс життя, яке зараз, як ніколи, на вагу золота.", - йдеться у повідомленні. Марта Адамчук

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
"Красуні 😍❤️", - відреагувала на нові світлини зірок "Жіночого кварталу" відома українська реперка alyona.alyona.

Раніше Знай писав, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" спробувала вразити і їй це вдалося: "Боже, знову..."

Також ми писали, Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли стопами Джона Леннона в Естонії заради України: "Почуття гордості і болю"

Нагадаємо, Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" притулилася до коня-красеня, та подякувала всім захисникам: "Не можу зрозуміти самовідчуття"