Віра Кекелія, Марта Адамчук і естонська співачка заспівали проникливий хіт "Imagine" Джона Леннона, який є символом пацифізму. Вони виступили після завершення фінального матчу першої серії Match for peace #StopWarInUkraine київського "Динамо".

Відеороликом з виступу зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Согодні ми співали на #matchforpeace легендарну пісню "Imagine" by J.Lennon. Хочеться сказати , що нам ПОЩАСТИЛО долучитися, але якби ж тільки не за таких обставин.. Ті реалії, через які ми тут зібралися, змушують плакати кожного разу , коли чуєш наш гімн, коли чуєш про Маріуполь, коли бачиш наш прапор далеко від рідної Землі... Почуття гордості і болю за нашу втомлену, але таку сильну Україну", - зазначила Марта Адамчук.

Зірка впевнена, що завдяки допомозі небайдужих рани українців обов'язково загояться та знову в країні запанує мир.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Кадр з виступу, скріншот
Кадр з виступу, скріншот

"Наші рани обов’язково загояться..! 🙏🏻🇺🇦❤️ Завдяки небайдужим людям і кожному українцю, який зараз робить все можливе і неможливе для рятунку своєї Землі!", - підсумувала вона.

Кадр з виступу, скріншот
Кадр з виступу, скріншот

Варто нагадати, що у пʼятницю, 13 травня, о 19:00 в столиці Естонії відбувся фінальний матч першої серії Match for peace #StopWarInUkraine київського "Динамо". Суперником у цьому поєдинку на підтримку України став місцевий футбольний клуб "Флора".

Нагадаємо, Віра Кекелія та Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" відправили українців до янголів: "У поля край села"

Раніше Знай писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла про подарунок, який їм з чоловіком зробив Всесвіт: "Життя продовжується"

Також Знай повідомляв, Марта Адамчук та Віра Кекелія розрадили українців піснею легендарного Івасюка: "На мить забула, в якому пеклі зараз"