Актор Антін Мухарський відверто зізнався, які в нього зараз стосунки зі Сніжаною Єгоровою, яка відкрито підтримувала режим Путіна

Про це він розповів в інтерв'ю програми "Зірковий шлях".

Антін Мухарський, скрін з відео
Антін Мухарський, скрін з відео

Як відомо, 52-річний Антін Мухарський з початку війни приєднався до лав тероборони, а зараз виступає з благодійними концертами в Америці.

На питання ведучої про стосунки з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою, яка відкрито підтримує режим Путіна, він відповів:

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"У нас з колишньою дружиною прекрасні стосунки - ми не спілкуємося і це найкраще", - сказав він.

Також Антін зауважив, що блокує всі канали, тому що він вже не хоче всіх цих скандалів, "свою чашу я вже випив", резюмував він.

Ведуча також спитала, чи запросить актор старшу доньку Стасю Ровінську до себе на концерт. Як відомо, старша донька не підтримує позицію матері Сніжани Єгорової та емігрує до США.

Антін сказав, що не буде її запрошувати, тому що все, що зараз відбувається у сім'ї його колишньої дружини - це особисті стосунки родини Ровінських-Єгорових, Антін у них не втручається.

А також актор розповів, що одного разу в Америці до нього на концерт прийшов росіянин та купив плакат за 3 тис. доларів, щоб підтримати ЗСУ.

Нагадаємо, Мухарський після скандального розлучення з Єгоровою наважився на другий шлюб та показав обраницю: "Щастя є!"

До слова, колишня дружина Мухарського відібрала в нього найдорожче.

Раніше ми писали, що Євген Клопотенко змушував американців та громадян інших країн вчити гімн України: "Спровокував росію".